Proč vaše firma potřebuje aplikaci, udělanou přímo na míru? Každá firma je unikátní organizmus, ve kterém se postupem času vykrystalizovali zcela unikátní procesy a postupy. Při používání již hotových aplikací je velmi často nutné tyto procesy a vnitrofiremní návyky různě ohýbat a upravovat, aby padli do předpřipravených kolejí již hotové aplikace.

Nebo je tu druhá cesta, vytvoření vlastní aplikace na míru. V dnešní době se již nejedná o privilegium jen velkých firem, které si to mohou dovolit. Zefektivnění a zkvalitněních základní procesů, na kterých stojí vaše podnikání může být tím dalším krokem, který potřebujete k tomu, aby se vaše firma posunula dál.

Podnikové aplikace na míru - Pancho.cz
Důvody, proč chtít vlastní řešení
Lepší práce pro všechny

Hlavním problémem již hotových řešení je, že zbytečně komplikují práci, přidávají do ní další kroky, nutnost kopírovat data z jedné tabulky do druhé atd. Díky aplikaci na míru už nemusí své pracovní „workflow“ uzpůsobovat dle aplikace. Aplikace se přizpůsobí dle vašich potřeb. Prostě lepší práce pro všechny.

Efektivnější řešení

Zvyšování produktivity je zásadní pro všechny organizace. Dokonce bych řekl, že se z toho stal určitý buzzword, který se sice používá, ale nikdo na jeho zlepšení reálně nepracuje. Ideální je začít tam, kde vám aktuální systém práce a používané aplikace spíše hází klacky pod nohy, než aby vám pomáhali. Omezení nadbytečných a opakovaných úkolů dává více času zaměstnancům na intelektuální práci, za kterou jsou placeni. Proč je potřeba stejná data zadávat do tří různých systémů ručně? Bere to čas a způsobuje chyby. Velkou výhodou vlastního řešení je, že v případě, že se nalezne místo, kde to „drhne“ je možné na tomto jednoduše zapracovat a dané místo odstranit.

Lepší přehled

Díky vlastní aplikaci můžete jako vedení dané firmy mít lepší přehled o tom, co se ve firmě děje. Sledování klíčových ukazatelů by nemělo být složitější než pár kliknutí v aplikaci. Řízení firmy na základě ukazatelů a dat je nyní důležitější než dřív. Jak se říká: „Co se měří, to se zlepšuje“.

Ideální čas začít

Nikdy tu nebyl lepší čas začít s aplikací na míru pro vaši firmu než teď. Dostupnost internetu, zařízení i vývoj programovacích jazyků nyní umožňuje rychlé a finančně dosažitelný vývoj i pro menší firmy. Ať už jde o digitalizaci, automatizaci, řízení procesů, …

To vše pro vás může udělat vlastní podniková aplikace na míru. S vývojem lze začít postupně a od základních funkcionalit vytvořit robustní aplikaci, která ulehčí každodenní činnost všem ve firmě.

Jak vám mohu pomoci?

Proberme spolu, jaké možnosti vám aplikace na míru nabízí.